PSG Leskovac : O putujućem protesnom cirkusu SNS-a

LESKOVAC

Penzioner BIA i dugogodišnji član SNS se predstavljao na sinočašnjem protestu kao nestranačka ličnost, tvrdi Pokret slobodnih građana Leskovac u današnjem saopštenju.

      

“Pokret slobodnih građana Leskovac povodom jučerašnjeg protesta organizovanog od strane “spontano” nateranih građana i članova SNSa, želi da ukaže na laži i manipulacije povodom veštački izazvane afere o navodnim pretnjama na život i “čast” Aleksandra Vučića. Do sada niko nije poginuo od karikature a još manje od  prazne puške uperene u Mileta Dodika i pored njega prisutnog Aleksandra Vučića. Kako mora da se traži nešto za odvraćanje pažnje od afere sa Tatom Granatom i šverca oružja i “marihuane organika”, najlakše je bilo da se viče “ide vuk”. 

Kad se konji potkivaju što ne bi mogle i žabe, pa je tako i leskovački SNS, ugledajući se na niški, brže bolje hteo da se dokaže velikom vođi, organizovanjem podrške. Spontano okupljanje po strogim pravilima i direktivom, uz podsećanje na dobrovljnom – obaveznom radu iz komunističkih vremena. Ko ne dovede barem 5-10 ljudi snosiće posledice, pa ti vidi. Međutim, izgleda da nije baš sve sjajno u Zlatnom dobu grada Leskovca, jer je podrška “malo” izostala. Oni promrzli jadnici dovedeni s posla, a kako nisu dobili sendvič a još manje neki topli napitak, vukli su se bezvoljno šetajući, zadovoljni barem da ih  je “šef” ubeleži kao prisutne.

Spontanost okupljanja je posebno došla do izražaja pri davanju izjava medijima o motivima šetnje. Tako je dugogodišnji član SNS, Đuro Perišić, penzioner BIA, izjavio “Ovo što pojedini mediji rade Aleksandru Vučiću je strašno i velika sramota” tvrdeći pri tom da nije pripadnik ni jedne političke partije, već da je došao tu isključivo da pruži podršku predsedniku Republike Srbije kome ceo svet želi zlo a on nama svima želi dobro,  od čega nam je već postalo dosta mučno.

Manipulacije i laži su samo nastavak onoga čime nas bombarduju svakodnevno s namerom da se sakriju zloupotrebe, manipulacije i urušavanje države Srbije uz onemogućavanje rada njenih zvaničnih organa.

S obzirom na nekoliko stotina spontano okupljenih Leskovčana i spontano doveženih Vlasotinčana, Bojničana i Lebančana izgleda da opozicija i dalje ostaje na vlasti u Leskovcu, a da vladajuća stranka SNS i njen pretsednik moraju da traže nove modalitete prikrivanja afera koje se množe brže od “sipanja istine”.

Pokret slobodnih građana Leskovca smatra da svi građani imaju pravo da znaju pravu istinu o svemu što ih se tiče, navodi se u saopštenju koje otpisuje poverenik PSG za Leskovac Petar Đorđević a koje u celini objavljujemo.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare