Prvo mesto u kategoriji senior u katama u Crnoj Gori za Andruju Stankovića

NIŠ

Niški karatista Andrija Stanković je na međunarodnom turniru u Pljevlji u Crnoj Gori osvojio prvo mesto u kategoriji senior u katama. Na ovom turniru je bilo preko 600 takmičara, iz 42 kluba, koji dolaze iz šest država. Uspehom koji je ostvario na ovom takmičenju Andrija je dokazao da je u dobroj formi i na putu da i na narednim takmičenjima potvrdi da je spremn za osvajanje medalja promovišući na taj načan ne samo sebe i svoj klub u kome trenira već i sam Grad Niš.

“Zadovoljan sam kako sam radio, a ovo je ujedno moj prvi turnir u  Crnoj Gori. Sledeće što me očekuje je međunarodni turnir u Bosni, Zlatni pojas Čačka, jedan od najmasovnijih turnira na Balkanu, i pečat sezone Kup Srbije za senior”,kazao je Andrija Stanković.

                                     Andrija Stanković, karatista iz Niša, član Karate kluba „Elid“  nedavno je na 33. Međunarodnom karate turniru  „Hungarian Tatami Cup 2023“ koji je održan u Budimpešti, Mađarska, osvojio  treće mesto i bronzanu medalju. Andrija se takmičio u kategoriji seniora u katama.

                                  “Ovo takmičenje je uvod u nova takmičenja, ali istovremeno i provera za dalja takmičenja. Osvajanjem medalje u Budimpešti pokazao sam da sam u formi i da sam spreman za nova takmičenja. Uostalom vreme će pokazati kako stoje stvari u tom pogledu,” rekao je tom prilikom Andrija Stanković.

                                  Da je u pravu pokazalo se i na takmičenju u Crnoj Gori kada se popeo na pobedničko postolje ostavljajući iza sebe takmičare iz nekoliko država. (kraj) VP/SA

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare