PROMOVISANA PUBLIKACIJA „LESKOVAC – MANIFESTACIJE“

LESKOVAC

 

U Leskovačkom kulturnom centru Turistički savez promovisao je publikaciju „Leskovac –manifestacije“. Ovaj turističko-promotivni materijal se odnosi na manifestacije koje su obeležje ovoga grada.

Sve je ovo deo jednog ozbiljnijeg i šireg projekta koji bi trebao da se realizuje do kraja ove ili početkom naredne godine.

Ovaj konkretni materijal je posvećen samo manifestacijama kao što su Roštiljijada, Karneval, Dečji karneval, Leskovačko leto, Festival filmske režije. Svoje mesto našle su i neke od privredno-turističkih manifestacija koje se održavaju u Leskovcu i selima u okolini, kao što su Dani jagode u Dušanovu, Dani višnje u Lipovici, Dani viljemove kruške u Vučju, Dani krompira u Pečenjevcu, Dani paprike u Lokošnici… Pomenute su i kulturne manifestacije Ledamus, Fapor, Oktobarski likovni salon, Dani Nikolaja Timčenka…

„Planiramo u istoj formi i formatu, sa jako interesantnim materijalima i objavljivanje novih publikacija koje će govoriti o kulturno-istorijskim spomenicima ovog kraja, prirodnim atrakcijama, gastonomiji i, verovatno, neki vid posebnog turizma, što će, u ovom trenutku, ostati tajna“ najavio je Miroljub Radivojević, stručni saradnik TOL-a.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare