Promovisana automonografija Mikija Manojlovića “A ko si ti?”

 

LESKOVAC

U okviru pratećeg programa devetog LIFFE u prepunoj kamernoj sali Leskovačkog kulturnog centra (LKC) Predrag Miki Manojlović promovisao je svoju automonografiju „A ko si ti?“

 

 

 

miki-manojlovic-4

Za Regionalnu informativnu agenciju JUGpress Manojlović je rekao da se, zapravo,  radi o činjenicama, jer to nije niko pisao ni subjektivno ni objektivno kao neki pogled na lik i delo.

miki-manojlovic-3„To je jedan niz neredigovanih članaka, intervjua za radio, televiziju ili nove, kao i deo članaka koje sam pisao za neke medije. To ide po datumima i tako vi stičete jednu sliku vremena gde se govori o mnogim stvarima. Naziv sam dao „A ko si ti?“ ne iz razloga što sam ja važan, nego što kad pročitaš knjigu možda možeš da naslutiš kakav bi taj čovek mogao da bude. Veliki deo mene je tu, u toj knjizi, tu je ono što mislim.“

Odgovorajući na pitanja publike, MIki Manojlović je prokomentarisao i napise medija da treba da bude ministar kulture rekavši da je to fizički nemoguće, jer je po tim istim medijima on ambasador u Parizu.

miki-manojlovic-2

Na samoj promociji se pojavio i Branislav Lečić, glumac, koji je biranim rečima govorio o Predrag Mikiju Manojloviću, a od domaćina je Manojlović dobio na poklon sliku i knjige iz izdavaštva LKC-a.

miki-manojlovic

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare