Promovisan spot ,,Zapevajmo svi vozači“

VRANJE

U Vranju je pomovisan spot ,,Zapevajmo svi vozači“ koji je namenjen najmlađima s ciljem da se  utiče na svest kod svih učesnika u pogledu poštovanja pravila bezbednosti u saobraćaju.

,,Grad Vranje je jedina lokalna samouprava u Srbiji koja je uradila ovakav jedan spot, koji ima edukativni karakter. Strategija tela za Koordinaciju bezbednosti saobraćaja je da do 2020. godine nema povređene i nastradale dece. Na teritoriji Grada Vranja prošle godine broj povređenih mladih osoba smanjen je za 50 odsto“, rekao je na konferenciji za novinare gradonačelnik Vranja  Slobodan Milenković.

On je govorio i o svim aktivnostima, koje je u prethodnom periodu sproveo Savet za bezbednost saobraćaja grada Vranja, što ga svrstava u red najboljih u Srbiji.

,,Agencija za bezbednost saobraćaja i Grad Vranje imaju izuzetnu saradnju, koja za rezultat ima realizaciju brojnih projekata. Delujemo preventivno i ne smemo biti pasivni jer su posledice onda velike“, kaže predstavnik Agencije za bezbednost saobraćaja, Nikola Brborić.

U spotu se pojavljuje oko šezdesetak učesnika. O njegovoj važnosti i trudu koji je uložen da bi spot nastao govorio je glumac, Dragan Živković.

Izrazio želju da će poruka koju ima spot stići do svih učesnika u saobraćaja, a to je da svi poštuju pravila bezbednosti.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare