Promovisan kalendar zdravlja i nagradjeni najbolji

LESKOVAC

Povodom Nacionalnog dana bez duvana koji se obeležava 31. januara, u leskovačkom Zavodu za javno zdravlje promovisan je Kalendar zdravlja za 2019.godinu.

Prvi kalendari su uručeni najboljima na likovnom konkursu održanom u 2018. pod sloganom „Jedan pušač mnogo žrtava“, a njihovi radi su objavljeni na ovom kalendaru.

Ovogodišnji slogan „Zaštitimo sebe i svoju okolinu od duvana“, a ZZJZ ponovo raspisuje likovni konkurs za učenike osnovnih škola i predškolske ustanove koji će trajati do 10. maja i najbolji radovi biće na kalendaru zdravlja za 2020. godinu.

Nagrađeni u predškolskom uzrastu su Neda Milenković i Milica Žunić iz vrtića „Lane“.

Za uzrast od I-IV razreda najbolje su Mirjana Radovanović (četvrti razred OŠ „Đura Jakšić“ Svirce) i Mirjana Katlanović (drugi razred OŠ „8. oktobar“ Vlasotince).

Drugu nagardu dele Ana kontić (pevi razred OŠ „Gornja Jablanica“ Medveđa), Milica Stefanović (OŠ „8. oktobar“ Vlasotince) i Vanja Miljković (drugi razred OŠ „Đura Jakšić“ Svirce), dok su treću nagradu dobile Katarina Matović (drugi razred OŠ „Gornja Jablanica“ Medveđa) i Isidora Miljković (četvrti razred OŠ „Kosta Stamenković“).

Kod uzrasta od V-VIII razreda sve tri nagrade su otišle u OŠ „Vožd Karađorđe“, a dobili su ih Luka Anđelković, Pavle Ilić i Anja Đorđević.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare