PROGRAM DS OTVOREN ZA SUGESTIJE I PREDLOGE GRAĐANA

LESKOVAC

DS je u pregovorima sa svim strankama koje bi ostale iza programskih načela koja su danas promovisana na štandu ispred Robne kuće u Leskovcu , rezultati tih pregovora znaće se vrlo brzo ali do, kako ej rečeno „postizanja konačnih dogovora“ u toj stranci nisu hteli da preziciraju o kojim strankama je reč.

Prethodnih šest meseci oko 300 stručnjaka, okupljenih oko DS-a, radilo je na predlogu programa, rekao je danas potpredsednik DS-a Saša Stojanović prilikom podele propagandnog materijala stanke na štandu ispred robne kuće.
„Programom dajemo rešenja za nejveće probleme sa kojima se suočavamo, ali ne mislimo da sve znamo. Mislimo da je važno da ljude, za koje pravimo ovaj program, pitamo šta o njemu misle. Mislimo da je važno da delima, a ne praznim pričama, pokažemo da smo drugačiji od svih ostalih. Ovim razgovorima pravimo dogovor za modernu Srbiju posle Vučića. Jedno DS ima ljude, znanje i realnu šansu da od naše zemlje napravi zamlju u kojoj želimo da živimo. Ovo je program koji ćemo predložiti mi, ali je ovo i program svih građana Srbije. Zbog toga nam je važno da još jednom sa vama o njemu razgovaramo i danas i narednih mesec dana. Recite nam vaše predloge i pošaljite nam sugestije na mej ili dođite u prostorije GrO DS Leskovac“ , rekao je Stojanović.
Platforma je rađena iz više delova, kao socijaldemokrtasta stranka baziramo svoj program na pravdi, jedinstvu i jednakosti. Neke od ključnih tačaka su ukidanje Uredbe o smanjenju penzija, vraćanje plata na prethodni nivo, finansiranje besplatne oplodnje za parove do 44 godine o trošku države, stimulisanje parova koji žele drugo ili teće dete, besplatna užina za sve osnovce, obavezno srednjoškolsko obrazovanje, povećanje minimalne cene rada, smanivanje nameta na

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare