Prodali devet gradskih parcela, kome -tajna

LESKOVAC

Članovi Gradskog veča danas su izglasali prodaju devet gradskih parcela.

Kome su ih prodali je tajna.

U obrazloženju ovih odluka imena su presvučena crnom bojom a na pitanje novinara Regionalne informativne agencije JUGpress zašto, jedna od članica Gradskog veća je rekla da je u pitanju “zaštita podatak o ličnosti”.

Zanimljivo je da sve do ove sednice imena onih kojima se prodaje gradska imovina nisu bila tajna niti se iko iz lokalne vlasti pozivao na ovaj zakon za koji nismo baš sigurni da važi i u ovakvim slučajevima.

Pre će biti da se radi o namernom skrivanju informacija kome se krčmi gradsko zemljište a o čemu mora da budu obavešteni svi građani, ne smao članovi Gradskog veća koji su, po tome, danas glasali na “majke mi”. (kraj) LJS/SA

Prati
Obavesti me o
guest

4 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Milan
Milan
8 meseca pre

Eto prilike da se malo bavite istraživačkim novinarstvom i da se kao novinar pozovete na Zakon o slobodnom pristupu informacijama od javnog značaja, jer bi, ne samo Leskovac, već cela Srbija, volela da sazna imena kupaca naših, gradskih parcela, jer mi, građani, činimo grad, a ne opštinari.
https://www.paragraf.rs/propisi/zakon_o_slobodnom_pristupu_informacijama_od_javnog_znacaja.html

Toma
Toma
8 meseca pre

Prodaju ,krčme kako ko koga ima ako si neko i nešto smuljaš falsifikuješ potpis ugovor geometri katastar urbanizam sve može …rade neke agencije parcelizaciju preparcelizaciju na štetu drugih prave katakombe od parcele umesto da poštuju urbanističke planove …sve kod njih može revizija zemljišta parcela i ostalog mora nekad da se stane na put …strašno ljudi!!!!neznatne svi šta se radi ti meni ja tebi…

Biće i vama zakazan termin za KP dom
Biće i vama zakazan termin za KP dom
8 meseca pre
Odgovori  Toma

I to sve u saradnji sa Katastrom, koji se ponašaju kao tajna vojna NATO baza, niko nema pristup njihovim prostorijama. Eeejj, bre, pa to nema nigde. Meni je jasno da se oni kriju od nas leskovčana, al kako misle da će da sakriju mutljavine. Malo, malo, pa ispliva neka mutljavina. Kolko je samo stanova, na prevaran način, uz pomoć službenika katastra, suda i notara oduzeto od ljudi koji su dali desetine hiljada evra za te stanove.
Sve će se saznati, samo polako.

Sugradjanin
Sugradjanin
8 meseca pre

Срамота ,стидите се.
Следе избори па ко шта дохвати. Браво за текст.