Leskovačka Toplana i dalje ne isporučuje grejanje ujutru ili kako vlast predizborno i na ovome krade građane

LESKOVAC

U Leskovcu su jutros stanovi opet hladni, spoljašnja temperatura 10 stepeni, Republički hidrometeorološki zavod zvanično kaže 11.

Tehnički direktor Toplane Miloš Mičić tvrdi da je 16 stepeni, da si oni mere temperaturu u podstanice ( a ima i ne telefon mobilan) i baš ih briga za zvaničnu republičku instituciju RHMZ .

I kaže još da ona od čijih para prim platu, i pita zašto ne dobija grejanje ujutro kad je hladno koje skupo plaća preko cele godine, poima nema. Kaže da je trebala iz geografije da uči da postoji mikro klima, verovatno je to nešto oko njihovih podstanica i mobilnih telefona na kojima je jutarnja vrućinaaaa.

Direktoru nisu objasnili da je on tu zbog gradjana, a ne znog gradonačelnika koji ga je tu postavio, da je grejna sezona počela, i da Toplana MORA da pruza uslugu koju naplaćuje. To što je na tu poziciju postavljen kao stranački aktivista mu ne daje za pravo da svoje nevaspitanje pokazuje i na onima koji ga plaćaju.

Ili je i ovo samo predizborni pokazatelj lokalnih vlasti koliko ih baš briga za građane koje i na ovaj način nastavljaju da pljačkaju. (kraj) LJS/SM

На слици може бити: текст

Prati
Obavesti me o
guest

11 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Милан
Милан
6 meseca pre

Ако је преко дана 20 степени. Не видим разлог да се укључује грејање. Па шта ако је у 6 или 7 сати 10 степени напоље. Људи који спавају су испод ћебића а прозор је затворен, не може да им буде ладно сигурно. А ко устаје за посо и њему није ладно јер се обуко.

Propisana obustava
Propisana obustava
6 meseca pre
Odgovori  Jugpress

Po zakonu nije tako. Isporuka se obustavlja u slucaju visoke temperature odredjeni broj stepena preko propisane i to nekoliko propisanih dana.

Evo 2
Evo 2
6 meseca pre
Odgovori  Jugpress

Kako uuuu? Pa zar vi novinari ovo ne pogledate pre no se uhvatite u kostac za propis? Hoćete da kažete da prvi put čitate podzakonski akt komunalnog preduzeća? Jeste makar poglefali Zakon o komunalnim delatnostima, znate da je ministarstvo građevine nadležno za njegovo sprovođenje?
Molim lepo, na raspolaganju sam, kao i uvek.
I nisam slučajno poslao Odluku. I treba se pridržavati nje, zato je i doneta.

Casper
Casper
6 meseca pre
Odgovori  Милан

Bravo Milene, pametnice naša! Kako je to inteligentan zaključak, ja se prosto pitam gde si se skrivao svih ovih godina?! Ja bi tebe istog časa imenovao saveznikom gradonačelnika. Ovakvih stvari se ni on ne bi setio. Sedi Milane, pojma nemaš – jedan!

samo metla
samo metla
6 meseca pre

poceli su kampanju,sinoc su njih 6 isli od vrata do vrata ,ne gube vreme i posle nam kriv k….

Solidarnost Nenad
Solidarnost Nenad
6 meseca pre
Odgovori  samo metla

Ĉekamo ih ko ozebli sunce, da ih opravimo za Vrbicu. Mi imamo pitanja za njih, nece oni nista uspeti da pitaju.