Priznanja vranjskim gimnazijalcima

VRANJE

Nakon rezultata koje su postigli na 21. međunarodnoj bios olimpijadi mladih u Rusiji, četvoro učenika Gimnazije „Bora Stanković“ u Vranju, na svečanosti u Beogradu, dobili su posebna priznanja.

Priznanje je dodeljeno Jani Stanković, najboljem učeniku kao takmičaru sa osvojenim najvećim brojem poena u poslednje četiri godine.
Njoj je dodeljena i nagrada u znak sećana na profesorku hemije Smiljanu Golubović, zahvaljujući kojoj su tokom svih ovih godina učenici vranjske Gimnazije učestvovali i osvajali veliki broj nagrada.

vranje-gimnazijalci-priznanja-1
Priznanje za originalnost rada pripalo je Kristini Jevremović, za najbolju prezentaciju Milanu Pešiću, a za najbolju ekološku temu dobila je Anastasija Petković.

„Profesorka Smiljana Golubović bila je istinski borac za napredak nauke i tehnike. Danas se to nastavlja kroz rad učenika i profesora Gimnazije i njihovom željom da napreduju i vode bitku jedino pomoću znanja, nauke i rada. Posebna priznanja su rezultat kreativnosti, entuzijazma i upornog rada učenika ove škole“, navela je u saopštenju Suzana Mišić, direktorka Gimnazije u Vranju.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare