Pripadnici MUP-a u Nišu, tokom vikenda, iz saobraćaja su isključili 22 vozača

NIŠ

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u okviru međunarodne akcije pojačane kontrole upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci, tokom vikenda, iz saobraćaja su isključili 22 vozača, među kojima jednog zbog nasilničke vožnje i jednog zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.                          Četrdesetšestogodišnji vozač „opela“ je, kako se sumnja, sinoć u Nišu upravljajući vozilom sa 2,37 promila alkohola u organizmu, sleteo sa puta i udario u parkirano vozilo.

 Tokom kontrole, zaustavljen je i tridesetšestogodišnjak koji je vozio „opel“ pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

                       Obojici je određeno zadržavanje nakon čega će biti sprovedeni sudiji Prekršajnog suda u Nišu.

                         Policija je na području grada alkotestirala dvojicu muškaraca starosti 50 i 35 godina koji su vozili „golf“ i „ladu“ i utvrdila da imaju 1,84 i 1,42 promila alkohola u organizmu.

                        Takođe, iz saobraćaja su isključeni i vozači „pežoa“ i „golfa“ koji su vozilima upravljali sa 1,45 i 1,37 promila alkohola.

                      Njima je određeno zadržavanje i protiv njih će biti podnete prekršajne prijave iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

                      Apelujemo na vozače da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola i dosledno poštuju saobraćajne propise, jer na taj način čuvaju svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare