Prijem za reprezentativce u futsalu

VRANJE

Povodom sutrašnje kvalifikacione utakmice za odlazak na Evropsko prvenstvo u malom fudbalu 2022. godine između Srbije i Severne Makedonije, koja će biti odigrana u Sportskoj hali u Vranju, priređen je susret sa reprezentativcima.

Prijem su u gradskoj kući organizovali gradonačelnik Slobodan Milenković i gradski većnik zadužen za sport Nenad Đorđević.

Prisustvovali su selektor reprezentacije Srbije u futsalu Goran Ivančić, njegov pomoćnik Vojkan Vukomirović, tim menadžer Igor Gačić, reprezentativci Stefan Aleksić i Nemanja Momčilović, kao i predstavnik KMF Vranje, Dejan Đorđević

U srdačnom razgovoru gradonačelnik Milenković upoznao je goste sa planovima gradskog rukovodstva, kada su u pitanju razvoj sportske infrastrukture i samog sporta.

On je govorio i o značaju razvoja Vranjske Banje u kojoj se uveliko radi i na proširenju kapaciteta i usluga.

„Vranjska Banja moći će da pruži idealne uslove sportistima, u pripremama i rehabilitaciji. Već je sklopljena franšiza sa jednom nemačkom medicinskom kućom, koja ima svoj protokol fizikalne medicine, odnosno rehabilitacije, pre svega za sportiste i postraumatska stanja“, naglasio je gradonačelnik.

Tim menadžer nacionalnih Futsal selekcija Gačić, zahvalio se na gostoprimstvu i trudu koji je grad Vranje uložio kako bi  sutrašnja kvalifikaciona utakmica bila organizovana onako kako to trenutni uslovi zahtevaju. Svi zajedno izrazili su žaljenje što će se zbog epidemijske situacije utakmica igrati bez publike, ali i nadu da uspeh neće izostati.

Utakmica između reprezentacija Srbije i Severne Makedonije igra se 5. marta, u Sportskoj hali u Vranju od 18 sati.

Na televiziji Arena sport predviđen je direktan prenos.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare