Prijem za pripadnike Policijske uprave Vranje

VRANJE

Povodom Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije, gradonačelnik Slobodan Milenković priredio je prijem za predstavnike Policijske uprave Vranje.

On je tom prilikom uručio prigodne poklone Maji Stojanović, Nikoli Kostiću, Srđanu Mihajloviću i Batici Petroviću, koji su tokom protekle godine pokazali posebne rezultate u svojim oblastima rada u Policijskoj upravi u Vranju.

„Želim da vam se zahvalim na izuzetnoj saradnji u prethodnoj godini, tokom koje smo se, udruženi, borili protiv korona virusa. Takođe, zajedno smo radili na mnogim projektima, poput uvođenja video nadzora na teritoriji grada Vranja. Dali ste veliki doprinos i u oblasti javne bezbednosti, sigurnosti u saobraćaju i kontrole migrantske krize. Mi smo kao lokalna samouprava učinili sve da stanovi za pripadnike službi bezbednosti budu završeni na vreme. Očekujem da će ključevi stanova iz prve B faze biti uručeni do aprila 2022. godine. Naša uzajamna saradnja je prethodnih godina na visokom nivou“, rekao je  gradonačelnik.

O dobroj saradnji sa gradom, posebno na polju bezbednosti garđana, govorio je i načelnik Policijske uprave Vranje, Igor Živković.

Dan Ministarstva i Dan policije, prisutnima je čestitao i predsednik Skupštine Dejan Tričković.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare