Prijem za parlamentarce „Vožda Karađorđa“

NIŠ

                                     

U okviru saradnje sa osnovnim školama predstavnici Gradske opštine Medijana ugostili su delegaciju učeničkog parlamenta Osnovne škole „Vožd Karađorđe“ u Nišu.

                                       Susret sa učenicima, profesorkama i direktorkom jedne od najbrojnijih i najstarijih niških škola, bila je prilika za upoznavanje sa radom opštine, ali i načinima kako Medijana može da pomogne razvoju učeničkog parlamentarizma u školama.

                                         Direktorka škole Milena Kostić i njeni učenici interesovali su se o načinima stipendiranja i dodeljivanja nagrada, pomoći koju opština pruža samohranim roditeljima, i mogućnostima da se škola i dvorište urede i ozelene.

                                      Članica Veća Gradske opštine Medijana Maja Živković naglasila je da je najveća niška opština upravo prepoznatljiva po tome koliko brine o novim generacijama, ali i dugogodišnjoj pronatalitetnoj politici.

                                     Osnovci su upoznati sa nivoima vlasti u gradskoj opštini, radu Veća, Skupštine i uprave GO Medijana, ali i teritorijalnoj podeli Grada Niša na pet opština. Na kraju susreta gostima su uručeni prigodni pokloni.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare