Prijem za individualne sportiste

LESKOVAC

U svečanoj sali grada Leskovca održan je tradicionalni prijem za individualne sportiste. Bilo je plivača, atletičara, gimnastičara, boksera, karatista, tekvondista, džudista, aikidista, mačevaoca, tenisera, streličara, biciklista, stonotenisera, bodibildera, šahista, odnosno predstavnika 28 klubova i 16 sportova.

Gradonačelnik Goran Cvetanović izrazio je zadovoljstvo prijemima na kojima se slave uspesi leskovačkih talentovanih i uspešnih sportista.

„Kada vidim ovoliki broj onih koji na raznim državnim i međunarodnim takmičenjima prezentuju Grad Leskovac na najbolji mogući način, postizanjem određenih uspeha i osvajanja velikog broja medalja, ne možemo, a da svi mi zajedno ne budemo ponosni. Individualni sportovi ne uživaju popularnost kao kolektivni, ali su za nas značajni i važni, naročito posle jučerašnje fudbalske utakmice sa Brazilom. Oni nas svakodnevno svojim medaljama podsećaju na svoje uspehe, a još jedan dokaz tome je i činjenica da je dobar deo njih imao i tu čast da bude deo reprezentacije naše zemlje Srbije. Ulaganje u sportiste i omladinu je najbolja investicija i današnji prijem je najbolja potvrda toga. To je investicija u našu bolju budućnost, a ujedino i najbolja promocija zdravih stilova života. Sa ulaganjem u sport ćemo nastaviti i u narednom periodu. Drago mi je i da, dok govorim, konstatntno se čuje zveckanje medalja, što je još jedan dokaz uspešnosti ovih mladih sportista.“

U ime sportista na prijemu i podršci se zahvalila Sara Cakić, članica Karate kluba „Dubočica“ koja je obećala da će se u narednom periodu truditi da postignu još bolje rezultate.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare