Nagrađeni đaci generacije

VRANJE

I ove godine lokalna samouprava je nagradila učenike koji su u osnovnim i srednim školama u Vranju proglašeni za djake generacije.

Najboljim učenicima na prijemu u gradskoj kući obratio se gradonačelnik dr Slobodan Milenković.

,,Znanje koje nosite je odraz vas samih, ali i sredine iz koje potičete. Grad Vranje je ponosan na vas jer ste vi naši istinski ambasadori. Želim da dalje napredujete i izrastete u čestite i poštene ljude“, poručio je gradonačelnik dr Milenković.

Cenimo trud i zalaganje koje ste sa svojim profesorima uložili, i postali najbolji, rekla je gradska većnica Zorica Jović, obraćajući se učenicima koji su ove godine u svojim školama poneli titulu „đak generacije“.

Ona im je  poželela uspeh u daljem školovanju, čestitala Vidovdan i podsetila da će povodom ovog velikog praznika, večeras u Domu vojske od 20 sati nastupiti Srbski pravoslavni pojci.

Đaci generacija u osnovnim školama su Aleksa Tomić, Gavrilo Milosavljević, Zorana Stojević, Danica Milosavljević, Bogdan Micić, Efstatios Trajković, David Stevanović, Kristina Stojanović, Anđela Đorđević, Sanja Stanojković, Aleksandar Veličković, Natalija Dimitrov, Katarina Tasić, Dejan Janjić i Vladislav Jović.

Njima je gradonačelnik uručio tablet računare i knjige ,,Srednjovekovna srpska trilogija“.

Najbolji srednjoškolci su Jelena Filipović, Luka Stojilković, Zorana Živković, Marija Đelić, Aleksa Spasić, Anđela Dukadinović i Viktorija Selimović.

Kao nagradu dobili su boravak u jezičko-sportskom kampu ,,Skouras“ u Grčkoj, od 12. do 21. jula.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare