Pretio pištoljem u Urgentnom centru

LESKOVAC

Portparol leskovačke Policijske uprave Boban Zdravković rekao je danas za JUGpress da je policija  rano jutros oko pet sati dobila  prijavu iz leskovačke bolnice  da mladja muška osoba, kako kaže, navodno preti pištoljem dezurnima u Urgentnom centru i da je ta osoba privedena.

On je rekao da druge  detalje ne može da kaže dok se ne završi uvidja i istraga, koja je u toku.

Zdravković je , na naše pitanje da li policija ima registrovanu tuču ispred diskoteke „Safir“ , posle koje je ovaj muškarac došao u Urgentni centra da mu saniraju povrede, rekao da „ne zna“ da li je dogadja u bolnici povezan sa tučom.

Direktor leskovačke Opšte bolnice dr Nebojša Dimitrijević je rekao za JUGpress da su  zaposleni u Urgentnom centru te bolnice rano jutrs obavestili da im je muška osoba stara oko 35 godina,  pretila pištoljem, pošto su mu sanirali povrede nosne kosti za koje im je preneo da ih je zadobio u tuči ispred diskoteke „Safir.

„On je tražio da ga pregleda i otorinolaringolog a dežurno medicinsko osoblje mu je objasnilo da lekari te specijalnosti ne dežuraju non-stop i da je lekar pozvan da dodje od kuće. Nakon toga on je izvadio pištolj a lekari i medicinsko osoblje su uspeli da pobegne“, rekao je Dimitrijević.

On je dodao da i sam očekuje dodatne informacije od policije o ovom incidentu koji je veoma uznemirio zaposlene u bolnici.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Parafraziranje paralažova
Parafraziranje paralažova
7 godine pre

Vizija Leskovca za dvadeset godina.

Bićemo grad ljudi koji sebi nikada neće oprostiti što su ostali da žive u njemu.