Preminuo Goran Kostić-Kosta

VRANJE

IN MEMORIAM: GORAN KOSTIĆ – KOSTA (1968. – 2019.)

Na Uskršnji dan, u nedelju 28.04.2019., u 51. godini života, preminuo je Goran Kostić zvani Kosta, poznati vranjski privrednik i ekonomista. U rodnom Vranju, završio je osnovnu i srednju školu. Ekonomski fakultet završio je u Beogradu,  a  potom upisao doktorske studije iz ekonomskih nauka na Univerzitetu u Nišu.

Goran je dugi niz godina bio rukovodilac u jednoj od prvih privatnih kompanija u Pčinjskom okrugu, a.d.„Malina“, nakon toga radio je kao konsultant u HELP-u a zatim i u Regionalnoj agenciji za ekonomski razvoj i preduzetništvo Pčinjskog okruga, kao vođa tima koji je sprovodio projekat Švajcarske agencije za razvoj i saradnju – SDC. Smrt ga je zatekla na istoj poziciji u agenciji za konsalting „VEEDA PSD d.o.o“.

Gorana će prijatelji i kolege pamtiti kao izuzetno vrednog, dinamičnog i odlučnog, kao čoveka sa vizijom ekonomskog razvoja regiona, koji je umeo da postavlja realne i ostvarljive ciljeve, ali i kao izvanrednog timskog igrača, do poslednjeg dana posvećenog poslu, kojim se sa mnogo entuzijazma bavio.

Goran je iza sebe ostavio suprugu i dva sina.

Gorana Kostića Kostu porodica, kolege i prijatelji ispratiće u sredu, 1.maja 2019., u 13 sati, na Šapranačkom groblju.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare