Predstavnik Rangelova u GIK, koji je glasao protiv prigovora opozicije, kaže da ga je jednom “zbunila formulacija pitanja”

LESKOVAC

Član Gradske izborne komisije ispred Grupe građana “Svi za jednog, jedan za sve – dr Aleksandar Rangelov” Srbislav Nikolić , koji je, prema svedočenju velikog broja ljudi koji su prisustvovali sednici, glasao isto kao i predstavnici SNS i SPS protiv prigovora dve opozicione liste zbog nepravilnosti na izborima, uputio je Regionalnoj informativnoj agenciji nešto što je nazvao demant a u kome tvrdi da. . .

Zapravo, najbolje da sami pročitate jer nama u redakciji stvarno nije janso šta on piše i šta demantuje

“Od početka glasanja na 65. sednici Gradske izborne komisije nisam glasao niti ZA niti PROTIV. Kada je predsednik komisije konstatovao da ima i uzdržanih, uvrstio je u brojanje i uzdržane članove komisije. Nakon toga sam greškom jednom glasao ZA, jer me je nejasna formulacija pitanja zbunila. Glasao sam na 4 ili 5 tačaka dnevnog reda kao uzdržan, a nakon toga sam glasao protiv. Svi prigovori su velikim brojem glasova odbijeni.

Moj lični stav je da kategorično podržavam zahtev Srbije protiv nasilja i kao član GIK-a koji predstavlja Grupu građana “Svi za jednog, jedan za sve – dr Aleksandar Rangelov”. 

Srbislav Nikolić

Prigovore protiv kojih je Nikolić kao predstavnik liste “Svi za jednog, jedan za sve – dr Aleksandar Rangelov” , glasao , ili bio uzdržan, nije podnosila republička izborna lista “Srbija protiv nasilja” već dve lokalne liste “Narodni pokret Srbije Miroslav Aleksić-Za Leskovac ZAJEDNO dr Nenad Zdravković” i “Živeti slobodno-Marinika Tepić-Zdravko Ponoš (DS-SSP-SRCE) . (kraj) LJS/ MN

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare