Predstavnici SKGO u Medvedji zbog projekta

MEDVEDJA

U  lokalnoj upravi u opštini Medvedja danas su boravili predstavnici Stalne konferencije gradova i opština radi impementacije paketa podrške za upravljanje ljudskim resursima u lokalnoj samoupravi.
Predstavnik Stalne konferencije gradova i opština, Edi Majstorović i konsultanti angažovani na ovom projektu, upoznali su predsednika  opštine Nebojšu Arsića i načelnicu Svetlanu Todorović,  koja je  koordinator na projektu, sa detaljima programa rada .

Opština Medveđa je konkurisala i prijavila se kod Saveta Evrope za implementaciju paketa podrške za upravljanje ljudskim resursima u lokalnoj samoupravi.

Iz lokalne valsti je saopšteno da da ” od velikog broja prijavljenih gradova i opština, Medveđa  uspela da se nađe na listi od 20 pilot lokalnih samouprava u kojima će u periodu od  sedam  meseci biti sprovedena kontinuirana obuka. Cilj obuke je modernizacija i unapređenje opštinske administracije, a najveću korist imaće krajnji korisnici, građani opštine Medveđa”.


Partneri na projektu su SKGO, Ministarstvo za državnu i lokalnu samoupravu i Savet Evrope, uz finansijsku podršku Evropske Unije.

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Проститутки Бишкека
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x