Predstavnici Jedinstva i Oriona se nisu pojavili pred novinare

LESKOVAC
Ako je suditi po po samoj najavi sutrašnje finalne utakmice kupa Fudbalskog saveza Jablaničkog okruga teško da će biti prave svetkovine fudbala i viteškog i sportskog nadigravanja finalista ekipe Jedinstva iz Bošnjaca i Moravca Orion iz Mrštana.
Rukovodstvo FSJO želeo je da upriliči, danas u podne, konferenciju za novinare u prostorijama saveza, povodom finalne utakmice, ali predstavnici ,,izvođača radova” za sutrašnju utakmicu nisu se pojavili na zakazanoj konferenciji.
– Delegati polufinalnih utakmica koje su odigrane u sredu imali su obavezu da pobednicima saopšte sve pojedinosti oko finala, kao i održavanje same konferencije za današnji petak u 12 časova, što su oni u učinili neposredno po završenim utakmicama, kada su se znali i rezultati polufinalnih utakmica. Uostalom na sajtu FSJO postavljeno je i obaveštenje tako da ne postoji nijedan razlog za njihovo nepojavljivanje na konferenciji za novinare. I pored svega, ja se nadam da će sutrašnja utakmica doneti zanimljivu i kvalitetnu predstavu i pred velikim brojem ljubitelja fudbala – rekao je komesar za takmičenje FSJO, Goran Nedeljković.
Radovan Stanković, kao potpredsednik saveza po završetku finalne utakmice predaće pehar pobedničkoj ekipi, a pehar dobija i drugi učesnik finala, a predviđene i nagrade i službenim licima.
– Uveren sam da će se klubovi sutra pojaviti na sportskom terenu u finalnoj utakmici, ako to već nisu danas učinili, i nadam se da će ovo finale proći u sportskoj atmosferi – rekao je Radovan Stanković, potpredsednik FSJO:
Igrače obe ekipe, sutra u subotu, na teren u 17,30 časova predvodiće sudijska trojka na čelu sa Milanom Mitićem, kome će pored aut linije asistirati pomoćnici Milan Glušac i Bojan Ivanović, dok će se u ulozi četvrtog sudije Jovan Nedeljković.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare