Predizborni mitring SNS-a u Leskovcu

 

LESKOVAC

„Imate puno prvo da budete ponosi i na svoj Jablanički okrug, i na Pčinjski okrug. Znate vi na koga uvek možete da računate i da se oslonite, vi znate da vas u nedlelju 2. aprila vaš Leskovac i Jablanica, Vranje i Pčinja neće obrukati“, rekao je na predizbornom mitingu u Leskovcu potpredsednik Izvešnog odbora  SNS Dragan Stevanović.

„Večeras smo ovde iz dva razloga. Jedan je da još jednom potvrdimo svoje opredeljenje i želju da politika kojom se Srbija rukovodi u poslednje četiri ili pet godine dobije kontinuitet, ali i da našem predsedničkom kandidatu izrazimo zahvalnost za sve ono što je na čelu Vlade činio za jug Srbije“, rekao je Stevanović, i posebno naglasio to da je Aleksandar Vučić dao veliki doprinos razvoju juga Srbije.

Da Vlada Srbije čini dosta na razvoju juga Stevanović je ilustvovao sledećim podacima. U poslednje tri godine nadležno ministrstvo potpislo je 13 ugovora sa stranim investitorima, koji se odnose na pet upravnih okruga sa juga Srbije. Ovim ugovorima predviđene su investicije u vrednosti od 310 miliona evra. Država je podržala sa 80 miliona, i istim ugovorima predviđeno je 8.563 nova radna mesta na jugu Sbrije.

Preševo, Vranje, Vladičin Han, Surdulica, Leskovac, Vlasotince, Lebane, Medveđa, gradovi su i opštine koje ova Vlada nije zaboravila, rekao je Stevanović, i najavio da će Medveđa uskoro dobiti novog investitora, za šta je poptisan ugovor.

„Nikada Vranju i Leskovcu nisu bili bliži sa jedne strane Beograd, sa druge strane Solun. Hvala premijeru što je o svemu tome vodio računa, što drži datu reč, i što ćemo do kraja 2017. godine dobiti autoput, koji bitange i prevatranti nude i obećavaju građanima Republike Srbije poslednjih 30 godina“, rekao je Stevanović.

On smatra da vlada Srbije ima puno razloga da bude ponosna na jug Srbije.

„Ja sam svojim saradniicma zabranio da pričaju o jugu Srbije da je nerazvijen. Mi imamo razloga da ostanemo ovde, da nastavimo da se borimo za naš jug Srbije, mi imamo razloga da pomognemo podbedu Aleksandra Vučića 2. aprila. Mi moramo da idemo jače, brže i bolje“, poručio  je na mitingu SNS-a Stevanović.

Aleksandar Vućić je čovek koji vodi Srbiju u pravcu daljih promena, vešto balansirajući između EU, kojoj težimo, i Rusije i Kinem, naših tradicionalnih prijatelja i partnera, rekao je na mitingu SNS-a predsednik GrO i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, što nij elako, ali Vućić to radi izuzetno vešto i profesionalno.

„Aleksandar Vučić je nešto najbolje što zemlja Srbija ima. Podigao je međunarodni ugled države, povratio joj diplomatsku i vojnu snagu, a našem regionu doneo stabilnost, investicije, jednom rečju, pravu budućnost“, rekao je Cvetanović.

Aleksadar Vućić ispunjava svoja obećanja, što osećaju svi građani jer zemlja ide u dobrom pravcu

„Srbija ima stabilan kurs, sigurne investitore koji imaju interesa da ulažu u našu privredu. Samo u 2016. godini privukli smo preko 2 milijarde evra direktnih investicija. Sa Aleksandrom Vučićem kao premijerom otvorili smo 55 novih fabrika širom Srbije i obezbedili 130.000 novih radnih mesta, napravili 158 kilometara auto puteva, izgradili 360 kilometara lokalnih puteva, renovirali 360 škola, bolnica, domova zdravlja. Nove fabrike, novi putevi, nove bolnice, nove turistčke destinacije, to je Srbija ove 2017 godine“, naglasio je Cvetanović.

Ali, to je tek početak, naglasio je Cvetanović.

„Srbija se budi, Srbija se uzdiže, i niko nas ne može zaustaviti na tom našem putu. Javni dug više ne raste, već polako pada iz meseca u mesec, a njaveće žrtve podneli su naši penzioneri, a žrtva je neohodna da bi vašoj deci bilo bolje“, rekao je Cvetanović i zahvalio im se zbog toga.

„Zato dragi naši penzioneri i sugrađani izađimo 2. aprila i zaokružimo broj 6. Podržimo Aleksandra Vučića u teškoj ali iskrenoj borbi koju vodi za Srbiji“.

Goran Cvetanović je nagasio da se, zahvaljujući politici Aleksandra Vučića, u Leskovac iz godine u godinu vraća sve veći broj mladih i školovanih ljudi. Cvetanović je pobrojao brojna priznanja koje je grad Leskovac dobio, koja „raduju, ali i obavezuju“, kao i sve što je u prethodne tri-četiri godine urađeno na ingrastruktunom i komunalnom uređenju grada.

Na završnom predizbornom mitingu SNS-a u Leskovcu podršku Aleksandru Vučiću pružili su uspešni ljudi iz privrede, ali i drugih oblasti života, između ostalih Tamara Pavlović koja se vratila iz inostranstva i odlučila da nastavi život u Leskovcu, kao i Ivana Ranđelović, profeskorka isotrije, majka četvoro dece.

Predizborni miting završen je okupljanjem na bini u Plavom paviljnu direktora, kako je Cvetanović rekao,  uspešnih javnih preduzeća ali i ukunutih institucija, popit Direkcije i načelnika gradskih uprtava, narodnih poslanika, predstavnika koalicionih partnera i drugih ličnosti iz javnog života, koji su  time izrazili svoju jednisvenu podršku predsedničkom kandidatu Aleksandru Vučiću.

Cvetanović nije pozvao sve direktore da izadju na binu

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare