Požar u vikendici poruka Cvetanoviću?

VLASINSKO JEZERO

Dve istražne ekipe, iz Surdulice i Niša,  izvršile su uvidjaj na mestu pužara u kome je prošle noći izgorela vikendica gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića na Vlasinskom jezeru.

Kako saznaje JUGpressu izvorima iz istrage, postoje ozbiljne sumnje da je požar podmetnut na taj način što je sa zadnje strane vikendice polomljen prozor kroz koji je izvršilac ušao u kuću.

Naši izvori tvrde da taj koji je ušao u vikendicu noćas i zapalio je , za koga  se tvrdi da je profesionalac, nije pomerio čak ni stolicu ispod prozora na koju je stao da bi se uvukao kroz prozor.

 

Obaveštajni izvori  JUGpressa  ali i momci iz „sive zone“ smatraju da je paljenje vikendice  u stvari poruka Cvetanoviću ali niko ne želi da spekuliše na šta se ona odnosi.

Zanimljiva koincidencija je da je neposredno pre toga, bukvalno pola sata pre požara ,  u Leskovcu boravio direktor BIA Bratislav Gašić koji je bio u društvu sa Cvetanovićem i otišao posle sinoćnje press konferencije.

Komšije Cvetanovića sa Vlasinskog jezera prenose da je unutrašnjost vikedice „veoma brzo gorela“, da je bila velika vatra , koja je ugrožavala i okolne kuće , i da je prava sreća što je noć bila mirna, bez vetra.

Policija se još uvek nije oglašavala povodom ovog slučaja.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare