Potvrdjena četiri nova slučaja, po dva u Leskovcu i Medvedji

LESKOVAC-MEDVEDJA

U poslednja 24 sata stiglo je 68 rezultata testiranih na korona virus, za grad Leskovac 52, iz laboratorije Vatreno oko i  Zavoda za biocide i medicinsku ekologiju , saopšteno je iz Zavoda za javno zdravlje u Leskovcu.

Četiri rezultata je sa pozitivnim nalazom, dve osobe sa teritorije grada Leskovca i dve sa teritorije opstine Medvedja imaju korona cirus.

U pitanjhu su tri zaposlene i jedna nezaposlena osoba.

Od početka epidemije ukupan broj obolelih na nivou Jablaničkog okruga je 1195 a po opštinama statistika izgleda ovako : grad Leskovac 936, Vlasotince 132, Bojnik 28, Lebane 68 i Medvedja 31 osoba.

Trenutno se čeka iz laboratorije “Vatreno oko” i   “Zavod za biocide i medicinsku ekologiju” u Beogradu 364 rezultata sa Jablaničkog okruga za lica koja su uzorkovana u ZZJZ Leskovac i Opštoj bolnici Leskovac u prethodnim danima.

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
strumfeta je nevina, krivi su stradali
strumfeta je nevina, krivi su stradali
3 godine pre

Nakon sto je Strumfeta omalovazila znacaj potpisanih lekara, govoreci danas na konferenciji na pitanje o spisku 350 lekara protiv nje, zbog cega odmah treba da podnese ostavku, moram da dodam zarad istine:

Tacno je da na spisku nisu svi infektolozi, niti epidemiolozi. Ali, simptomi bolesti su sledeci: kriticna trudnoca, bolesne bebe, studenti od upale pluca, kriza dijabeticara, rizik kardiovaskularni. Zar nije i nas ortoped bio u covid bolnici? Zar nisu pulmolozi, nefrolozi neophodni? Zar posledice AIDS bolesti utkanoj u korona virusu nije pad imuniteta, losa krvna slika? Destrukcija citavog organizma? Zar najnovija otkrica ne pokazuju psihicke probleme kod zarazenih? Znaci i psihijatri rade sa zarazenima. Anesteziolozi su neophodni da pre respiratora uvedu pacijente u anesteziju. A sta cemo sa gubitkom ukusa, mirisa, ko to leci? Ko sanira dijareju, povracanje?

Dakle, Strumfeta, nastavi da se dotetujes za ministarku. Nije mi jasno sto si danas opet pocela da zamuckujes, kad nemas savesti? Ladno si rekla da se ne osecas odgovornom a ovoliki narod, lekari, izgibose od virusa. Pa samo zato sto ih nema, svi sto smo zivi smo odgovorni. I mi zdravi i oni bolesni, i vi lekari i oni politicari. Krivi smo samo zato sto smo zivi. Ako ima savesti. Najbolji su otisli. Lekari i pacijenti, sto su verovali u sistem u Srbiji.

Samo cekam da te vidim u fotelji. Da overis svoje nesavesne stavove.

Umiru nam lekari
Umiru nam lekari
3 godine pre

I radilozi sto snimaju covid pacijente i hitna pomoc i urgentni centar sa lekarima opste prakse su na udaru. Danas je preminuo Niski radiolog. Darija je Vucicev instrument. U zatvor treba da idu svi gradonacelnici koji su organizovali mitinge u politickoj kampanji