POTPISANA KOALICIJA OKO SNS U LEBANU

LEBANE

 

U Lebanu je u nedelju popodne potpisan koalicioni dogovor izmedju Srpske napredne stranke, povereništva Opštinskog odbora, Srpske narodne partije, koju je predstavljao Aleksandar Pejčić, Socijaldemokratske partije Srbije Rasima Ljajića,  koju je predstavljala Gordana Savić , i Opštinskog  odbora PUPS-a u Lebanu , koji je predstavljao Slobodan Mladenović iz tog mesta .

POverenik SNS u lebanu Goran Jović za JUGpress kaže  su ovu listu podržali  Udruženje veterana rata iz Lebana i Udruženje penzionera koje deluje nezavisno od PUPS-a u Lebanu.

“ Naša lista će imati 31  odborničkog kandidata I na njoj će s enaći po jedan kandidat iz svake od  koalicionih stranak, rekao je Jović I dodao da će koalicioni partneri biti uključeni u u rad Opštinkog veća nakon izbora.

LEBANE koalicija 1

Kaže da je prikupljanje potpisa podršle odborničkoj listi  završeno za 2,5 sata I da će oni danas biti predate Opštinkoj izbornoj komisjiji.

 

“ Očekujemo odlične rezultate  na  loklnim izborima i da sami formiramo vlast u Lebanu, jer samo tako možemo da ispunimo ono što smo obećali biračima tokom kampanje. Ukoliko  dođe do toga da moramo da pravimo koalicione dogovore to ćemo videti posle izbora”, kaže Jović.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Komisija za ocenu gluposti
Komisija za ocenu gluposti
8 godine pre

Jedva se okupiste. Kako to da tamo lista oko SNS nije broj 1. Niste mogli do sad da sakupite dovoljno potpisa. Pukli ste.