Postavili nadstrešnicu za bicikle, klupe i kante za smeće

VLASOTINCE

U okviru projekta ,,Praktično usavršavanje mladih” , Udruženje ,,Mladima na dar” u saradnji sa Tehničkom školom iz Vlasotinca i JKP ,,Komunalac” postavilo je u Vlasotincu nadstrešnicu za bicikle u centru grada, kao i kante za smeće i klupe za smeće.
Izvođači radova bili su učenici mašinske struke iz Tehničke škole, a urađena su pet parkinga za bicikle, 25 klupe i 25 kante za smeće. Ovaj projekat Udruženju ,,Mladima na dar” odobrila je opština Vlasotince a iznos projekta je 600.000 dinara i uveliko se privodi kraju.


– Učenici naše škole mašinske struke bravari, zavarivači i industrijski mehaničari u okviru praktične nastave uradili su nadstrešnice za bicikle, klupe i kante i to na veoma kvalitetan način. Interesovanje za upis đaka u okviru dualnog obrazovanja je na potrebnom nivou, a od jeseni pojedine grupe učenika biće na praktičnim vežbama u pojedinim preduzećima. I sami učenici su prepoznali prednosti dualnog obrazovanja i lakšeg dolaženja do posla po završetku školovanja tako da se nadamo da ćemo upisati veliki broj učenika u okviru pohađanja nastave po programu dualnog obrazovanja – rekao nam je direktor Tehničke škole Milivoje Đorđević, koji je sa učenicima i profesorima praktične nastave bio prisutan postavljanju nadstrešnice na platou ispred zgrade opštine, uz napomenu da će određeni broj nadstrešnica za bicikle biti postavljen i ispred Doma zdravlja kao i u Boljaru, Manastirištu i Jastrepcu.


U ovaj projekat aktivno su bili uključeni i ljudi iz Turističke organizacije opštine Vlasotince i JKP ,,Komunalac”.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare