Pošta za Šumane i šest okolnih sela

LEBANE

 

Selo Šumane je danas dobilo poštu s besplatnim internet kutkom, koja će usluživati i okolna naselja Klajić, Lipovica, Radevce, Popovce, Grgurovce i Gornje Vranovce, ili ukupno 2.500 stanovnika lebanske opštine

 

Mira Petrović, v. d. direktora JP „Pošta Srbije”, danas je pustila u rad 41. poslovnicu u okviru akcije „52 pošte za 52 nedelje” u Šumanu kod Lebana. Predajući je na upotrebu poljoprivrednicima i privrednicima ovog i šest okolnih mesta, istakla je da Pošta Srbije nastoji da obezbedi jednak kvalitet usluga i za grad i za selo, i da su u žiži njenog interesovanja potrebe korisnika.

lebane-posta-u-sumanu-1 lebane-posta-u-sumanu-2

„S jedne strane, poštom ćemo obradovati preko 800 porodica ovog i šest okolnih sela da ne gube puno vremena zbog neophodnih transakcija. S druge strane, tu smo i da budemo logistička podrška za dvadesetak preduzetnika koji ovde funkcionišu i da im olakšamo poslovanje sa velikom paletom usluga koje pružamo. Nadamo se da će uz poštu lakše funkcionisati poznati malinari i drugi proizvođači i privrednici ovog kraja, kao i da ćemo stimulisati mlade da ostaju na selu gde imaju svoju kuću, zemlju i dobru priliku za razvoj”, rekla je Petrović i dodala da je Pošta Srbije jedno od najuspešnijih javnih preduzeća. „U Pošti Srbije postoji red, rad i odgovornost, a sve to zajedno donosi veliki rezultat. Podelili smo dobit našim zaposlenima, koji su pošteno radili, i prošle nedelje uplatili državi preko dve milijarde dinara. Nadam se da će našim putem ići i druga javna preduzeća i da ćemo nastaviti zajedno da punimo republički budžet”.

Stanoje Stamenković, predsednik MZ Šumane, zahvalio je Pošti Srbije na partnerstvu i razumevanju za otvaranje ove poslovnice, jer je pošta žila kucavica za svaku sredinu.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare