Porodilja koja se porodila u Leskovcu preminula je u Kliničkom centru u Nišu

NIŠ-LESKOVAC

U Univerzitetskom kliničkom centru Niš preminula je D. L. (30), koja se porodila u Opštoj bolnici u Leskovcu..

Ona je zbog kompliacija posle porođaja u Niš.

Pacijentkinja D. L. (31) iz Opšte bolnice Leskovac primljena je dana 28.02.2024. u 15.34 na Kliniku za ginekologiju Niš nakon prethodno urađenog carskog reza u Opštoj bolnici u Leskovcu,a zbog sumnje na krvarenje u trbuhu, saopšteno je iz te ustanove.

„Pacijentkinja je na prijemu bila u izuzetno teškom opštem stanju. Nakon kliničkog ultra-zvučnog pregleda pacijentkinja se prebacuje u jedinicu intezivne nege Klinike za ginekologiju i akušerstvo. Pristupljeno je laboratorijskoj obradi, reanimaciji i pripremi za hitan hiruški zahvat“, dodaje se u saopštenju.

Iz KC Niš saopštavaju da je, uprkos hitnom hirurškom zahvatu i naporima dežurne ekipe ginekologa i anesteziologa, pacijentkinja preminula u jutarnjim satima u 6.50. (kraj) LJS/SM

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
propast
propast
1 mesec pre

oni koji su vodili trudnoću u Vlasotincu ako je tamo trudnica vođena… jer se preeklamsija otkriva odmah na početku trudnoće prilikom rutinskih pregleda, vadjenja krvi i uzorka urina a to se svakako radi u prvom trimestru. Dakle ako je trudnica vođena u Vlasotincu, okriviti lekare koji nisu na vreme alarmirali oko tog stanja koje zahteva ležanje u bolnici i lekove!