Ponovo radi autobuska stanica u Brestovcu

LESKOVAC-BRESTOVAC

Autobuska stanica u Brestovcu je nedavno ponovo počela sa radom. U sklopu autobuske stanice, koja je smeštena u neposrednoj blizini crkve “Uspenije Presvete Bogorodice” i centralnog seoskog parka, rade i nekoliko lokala. Predivan objekat, koji predstavlja pravi dragulj graditeljstva, ostavlja snažan utisak na putnike koji prolaze kroz Brestovac. Retko koja seoska sredina ima ovakvu autobusku stanicu.
Objekat ima predivne prostorije koje ispunjavaju sve potrebne normative. Putnici iz Brestovca su posebno zadovoljni što je stanica ponovo počela sa radom i higijena je podignuta na odgovarajući nivo, što do nedavno nije bio slučaj. Objekat je preuzeo i o njegovom održavanju, o zaposlenima i o kvalutetu usluga brine “Crveni signal” d.o.o. Leskovac.
Sve usluge koje stanica pruža su na visokom nivou, čime može da se pohvali mali broj autobuskih stanica na području okruga. Autobusi koji svraćaju u stanicu sa zadovoljstvom se zadržavaju na urednim peronima i sve više ima polazaka za Leskovac, Niš, Beograd i druge gradove u Srbiji. Pored stanice je lepo urađen i parking plac za automobile, gde putnici koji putuju iz Brestovca ovde ostavljaju svoje automobile.
Pored čekaonice prostor je osvežen saksijama sa cvećem, a neretko su putnici na stanici ponuđeni i bonbonama od ljubaznog osoblja stanice.

Dragan Mitrović

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare