Politički pritisci sve češći : Vlast obila kancelariju Dveri u Medveđi

MEDVEĐA

SNS vlast u Medveđi bespravno obila prostorije Dveri i odnela kompjuter i poverljivu dokumentaciju.

Na prostorijama Srpskog pokreta „Dveri“ povereništva u Medveđi obijena je kancelarija i zamenjena brava, saopštila je ova stranka.

” Prilikom davanja izjava u Policijskoj stanici u Medveđi saznali smo da je obijanje kancelarije izvršila lokalna samouprava.Odmah smo pozvali predsednika opštine dr Arsića i zahtevali da se sve vrati u prvobitno stanje, a isti je odgovorio da mu trebaju prostorije jer vrši adaptaciju opštine.Predsednik opštine je nastavio sa pražnjenjem prostorija, bez ikakvog pravnog osnova.Sve se zasnivalo na bahatosti, sili usmerenoj protiv jedine stranke koja se u Medveđi bori protiv kriminala i koja se bori protiv priznanja nezavisnosti Kosova.

Sutradan smo nakon obilaska prostorija utvrdili da je sav nameštaj, kompjuterska oprema, dokumentacija odneta iz prostorija na nepoznatu adresu bez ikakvog obaveštenja, rešenja ili bilo čega. U stranačkim prostorijama nalazila se poverljiva dokumentacija o atkivnostima, članstvu, novac i sve je to odnešeno.Sve je ovo prijavljeno PS Medveđa i uneto u zapisniku.

Zgrada u kojoj se nalaze prostorije je skupštinskom odlukom namenjena za političku aktivnost i ove prostorije od 2000. godine nemaju drugu namenu. Srpski pokret „Dveri“ je parlamentarna stranka, imamo odbornike u lokalnoj skupšini i ne postoji nijedan razlog za ovakvo postupanje lokalne samouprave sem političkog pritiska na Dveri”, navodi se u saopštenju Dveri.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare