Policija o eksploziji u Nišu

NIŠ

MUP Srbije saopštio je večeras da je Policijskoj upravi u Nišu  prijavljeno da je u Ulici generala Milojka Lešjanina došlo do eksplozije u stanu u jednoj stambenoj zgradi.

 

U saopštenju, koje je prosledjeno medijima u 22.59 minuta , se navodi da je “policija odmah izašla na lice mesta, gde je u prisustvu višeg javnog tužioca izvršila uviđaj. Nakon izvršenog uviđaja, u stanu su pronađeni osigurač i kašika aktivirane ručne bombe”.

 

U ovoj eksploziji povređene su dve osobe, koje su prevezene u Klinički centar, navodi policija i dodaje da “nastavlja dalji rad na rasvetljavanju svih činjenica u vezi sa ovim događajem”.

 

Prema izveštaju medija eksplozija se dogodila oko 19 sati u u njoj je teško povredjen  mladić star  21 godinu a lakše žena stara 53 godine.

 

Mladić je odmah odvežen u operacionu salu Kliničkog centra u Nišu.

 

Mediji javljaju da su u pitanju sin sudije Osnovnog suda u Nišu i sudijina sestra, koja je takođe sudija, ali u Privrednom sudu.
Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
svi za Niš
svi za Niš
7 godine pre

Zanimljivo je da Niš nema vlast koja se brani, niti ima opoziciju koja je napada. Ili su u Nišu svi na vlast ili je u Nišu svak svakome opozicija. A Aleksa? Udavija se.