Pokret Srbija Centra prerastao je u politički stranku

BEOGRAD

Ministartstvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu je donelo resenje kojim je  Srbija centar upisan u registar politickih stranaka u Srbiji, a na osnovu vise od 10.000 potipisa građanja koji su predati Ministarstvu.

Prilikom predaje potpisa 16.06. Predsednik Srbija Centra Zdravko Ponoš naglasio je da je pravljenje političke stranke iz temelja zahtevan proces, ali da je podrška koja je dobijena prilikom prikupljanja potpisa “izraz poverenja gradjana i dokaz da je to pravi put za učestvovanje u političkoj utakmici”.

Srbija Centar će i u formi politička stranke zastupati politiku koja ga je afirmisala da kao pokret za samo godinu dana postane prepoznatljiva i snažna opoziciona politička organizacija. 

U borbi za bolju Srbiju i za dobrobit njenih gradjana nastavićemo da saradjujemo sa drugim opozicionim organizacijama koje ne pristaju na ucene i trule nagodbe sa režimom. Stanje u zemlji to zahteva.  

Zahvaljujemo se još jenom gradjanima koji su nam ukazali poverenje. Opravdaćemo ga, poručuje s eu saopštenju stranke SRBIJA CENTAR. (kraj) LJS/ MN

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare