POKRET SOCIJALISTA O IZVINJENJIMA I KADROVIMA

VLASOTINCE

Pokret socijalista Vlasotinca se izvinjava građanima Vlasotinca zbog svih dešavanja u poslednje četri godine i svih promena vlasti , od kojih smo bili samo u jednoj , misleći da ćemo doprineti stabilnost i normalizaciji političke situacije.

 

„Kako samo izvinjenje nije dovoljno,  sto rade druge stranke i izvinjavaju se  i predlažu iste ljude za odbornike, i funkcionere opštinske vlasti, mi predlažemo nove mlade ljude za odbornike i funkcionere koje danas predstavljamo javnosti.Kao što su predsednik omladine Pokreta socijalista Vlasotinca Jelena Zlatković i Maja Ilić predsednik aktiva žena“, rekao  je na konferenciji za novinare predsednik Gradskog odbora Pokreta socijalista Miroslav Ljjubenović.

„Borićemo se protiv diskriminacije žena prilikom zapošljavanja gde imamo primere da poslodavci ne žele da zaposle žene starije od 30 godina , takođe ne žele da zaposle žene koje do sad nisu rađale, kako im ne bi plaćali porodiljsko odsustvo što utiče na smanjenje nataliteta koji je najvći problem u Srbiji“, rekla je  Maja Ilić.

„Omladina Pokreta socijalista Vlasotinca zalagaće se proširenje kapaciteta i sadržaja u okviru sporcko’-rekreativnog kompleksa.Otvoreni smo za ideje mladih  da pomognemou realizaciji istih jer glas mladih mora da se čuje.

Mladi biće okrenuti ka afirmaciji odraslih u korišćenju kompijutera, jer u turbulrntnom vremenu i eri kada je svaka informacija jedan klik daleko odrasli treba ići sa nama“ rekla je  Jelena Zlatković.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare