Podeljeni ugovori o subvencionisanju poljoprivredne proizvodnje za manojlovački kraj

LESKOVAC

Ugovori o subvencionisanju poljoprivredne proizvodnje za 74 nosilaca poljoprivrednih gazdinstava iz Manojlovca i okolnih sela podeljeno je danas.

Oni će, kako je rečeno, već sutra dobiti novac na svoje je ove godine ispunilo uslove konkursa i na njihove tekuće račune će već sutra biti uplaćen novac koji će moći da iskoriste za unapređenje proizvodnje.

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović poručio je poljoprivrednim proizvođačima: „Naš cilj je da poljoprivredu, kao razvojnu šansu Leskovca, podignemo još više i da svima vama pomognemo na putu očuvanja leskovačkog i srpskog sela, na putu podizanja kvaliteta proizvodnje i plasiranja vaših proizvoda.“ On je dodao da je budžetom za 2020. godinu za oblast poljoprivrede predviđeno 110 miliona dinara, te da će za subvencionisanje biti izdojeno pet miliona više nego u tekućoj godini – 30 miliona dinara.

Nakon gradonačelnika obratio se Saša Cvetković iz Velike Biljanice koji se bavi proizvodnjom paprike, kupusa i mladog krompira u zaštićenom prostoru

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare