Podeljena sedišta namenjena deci rođenoj septembra i oktobra

LESKOVAC

Nastavljena je podela auto-sedišta za decu rođenu u ovoj godini. U Narodnom pozorištu su podeljena sedišta za bebe rođene septembra i oktobra tekuće godine čiji su se roditelji prijavili i ostvarili pravo na jednokratnu pomoć porodiljama. Pravo na ovu pomoć ostvarilo 168 beba. Roditelji koji nisu mogli da prisustvuju uručenju moći će sedišta da preuzmu na portirnici lokalne samouprave u ulici Pana Đukića broj 9. Ovom prilikom je Jelena Stamenković, pomoćnica gradonačelnika Leskovca, naglasila da Grad Leskovac vrednuje i podržava porodicu, kao najvažniju instituciju društva, što potvrđuju brojne mere populacione politike.

Sanja Dimitrijević iz Bratmilovca, majka dvoje dece, od kojih je Jana došla na svet ove godine, zahvalila se na poklonu i primetila da osim ljubavi, pažnje i strpljenja koje je neophodno za podizanje dece, moramo da se osvrnemo na velike finansijske izdatke.

„Divno je znati da grad Leskovac smatra sve majke podjednako bitnim i da osim finansijske pomoći koju daje takođe dodeljuje ovo sedište koje je nama važno za bezbednost naše dece. Zbog toga vam se u svoje i u ime ostalih roditelja zahvaljujem na podršci koju nam pružate.“

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare