Počinje Prvo kolo vranjske trkačke lige

VRANJE

U okviru Prvog kola vranjske trkačke lige, u petak, 28. avgusta, na Gradskom stadionu u Vranju, biće održana trka u dužini od pet kilometara.

Trka je kružnog karaktera tako da će se svima onima koji ne mogu da pretrče predviđenu kilometražu računati svaki pretrčani kilometar.

“Okupljanje zainteresovanih je, u petak, u 18 sati i 45 minuta, na Gradskom stadionu. Trka počinje u 19 sati.

Učešće na svakoj trci je besplatno, neformalnog je i dobrovoljnog karaktera. Svakog ponedeljka objavljujemo lokaciju, dužinu trke kao i termin koji će varirati (petak, subota ili nedelja)”, navodi organizator Atletski klub „Vranjski maratonci“.

U pozivu se još kaže da je Vranjska trkačka liga namenjena svima koji žele trčati.

“Ne morate učestvovati na svakoj trci odnosno možete učestvovati kada god želite i trčati dužinu koja vama odgovara. Ovim putem želimo da promovišemo trčanje kao važan segment zdravog života. Pozivamo vas da se družimo, treniramo, trčimo, putujemo po Srbiji i svetu i ojačamo našu zajednicu koja postoji već dugo godina”.

Takmičari AK „Vranjski maratonci“ su u periodu postojanja kluba učestvovali na skoro svim trkama u Srbiji.

“Zemlje koje smo do sada obišli i učestvovali na trkama su Makedonija, Grčka, Bugarska, Crna Gora, BiH, Hrvatska, Rumunija, Madjarska, Slovačka, Slovenija, Italija, Rusija, Malta, Kipar, Kina i Liban.  Zahvaljujući Kristijanu Stošiću naš klub i grad mogu da se pohvale i osvojenim državnim prvenstvima i time da smo pobednici Beogradskog maratona”, navode iz AK u Vranju.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare