Denzi oslobođen krivice

VRANJE

Apelacioni sud u Nišu, posle održanog javnog pretresa, doneo je presudu kojom su usvojene žalbe branilaca optuženih Dejana Stanojevića iz Vranja, Miladina Zlatanovića iz Niša, Novice Zlatanovića iz Niša, Slobodana Jankovića iz Surdulice, Delče Stojanovića iz Vranja i Mileta Jordanovića iz Trgovišta, kojom je preinačena presuda Višeg suda u Vranju od 22. 03. 2019 godine, tako što je iste oslobodio od optužbe.

Dejan Stanojević i Miladin Zlatanović su bili optuženi za navodno izvršenje produženog krivičnog dela zloupotreba službenog položaja.

Optuženi Novica Zlatanović, Slobodan Janković, Delča Stojanović i Mileta Jordanović bili su pod optužbom zbog produženog krivičnog dela zloupotreba položaja odgovornog lica.

Podsećanja radi, optuženi su presudom Višeg suda u Vranju oglašeni krivim za navedena krivična dela i osuđeni i to optuženi Dejan Stanojević na kaznu zatvora u trajanju od dve godine, optuženi Miladin Zlatanović na kaznu zatvora u trajanju od jedne godine koju je trebao da izdržava u prostorijama u kojima stanuje, dok su ostali optuženi osuđeni na kazne zatvora u trajanju od po dve godine.

Stanojeviću to nije smetalo da napreduje u karijeri. Do junskih izbora bio je član Gradskog veća, radi kao izvršni direktor u JP „Urbanizam i izgradnja Vranja“.

Svojevremeno je bio predsednik DSS na lokalu, sa sada je član SNS.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare