Počelo leto u Vlasotincu – LUVL 2024

VLASOTINCE
Kolažnim dečjim programom na platou u centru grada sinoć je otvoreno ,,Leto u Vlasotincu”. Najmlađi učesnici tradicionalno otvaraju ovu manifestaciju koja u kontinuitetu traje skoro dve decenije i raznovrsnim sadržajima prilagođenim za publiku različitih ukusa lepotom i raznolikošću boji dane leta. Pred brojnom publikom koja je ispunila ceo plato ispred opštine sinoć su nastupili polaznici Predškolske ustanove „Milka Dimanić“, Kulturno-umetničkog centra „Fantasy“ i članovi Kulturno-umetničkog društva „Crnilović“. Program organizuje Kulturni centar Vlasotince pod pokroviteljstvom opštine Vlasotince.
U ime organizatora publiku i učesnike pozdravila je Maja Marković, direktorka Kulturnog centra.


Program je počeo nastupom dece iz vrtića koja su polaznici pripremne predškolske, starije i mešovite grupe iz objekata “Dečja radost” i “Kolibri”. Oni su izveli tri zajedničke igre uz pesme „Rastimo uz ples“, „Zdravica“ i „Bumbarov let“. Drugi muzički blok bio je posvećen plesu za koji su bili zaduženi članovi Kulturno-umetničkog centra „Fantasy“, koji su nastupili pod budnim okom trenera i koreografa Novice Đokića Đoleta.
Program je završen nastupom polaznika folklornog zabavišta i srednjeg tima Kulturno-umetničkog društva „Crnilović“. Oni su izveli koreografije „Divna, Divna“ i „Dečje igre iz Srbije“, za koje je pripremio Marko Stojković. (kraj) VS/SA

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare