Pobednik humanitarnog turnira ekipa Klivlend

LESKOVAC

Pobednik humanitarnog turnira u basketu „3 na 3“ je ekipa Klivlend iz Leskovca.

Drugo mesto osvojila je Aktavis Akademija, a treće ekipa Basket Le.

Turnir su podržali i učestvovali i neki igrači koji su potekli iz Leskovca i sada igraju u inostranstvu na čelu sa Draganom Labovićem, Milošem i Sašom Andrejević, ali i stariji košarkaši Slobodan Mitić i Saša Stanković.

Turnir je održan u SRC „Dubočica“ a prihod je namenjen Školi za osnovno i srednje obrazovanje „11. oktobar“, a organizovao ga je SRC „Dubočica“, uz podršku predsednika Skupštine grada Aleksandra Đurovića, Košarkaškog kluba Aktavis Akademija, Bokserskog kluba i Kik Boks kluba.

Milan Kostić, profesionalni bokser i inicijator ove humane akcije poziva sve sportiste i sve građane da podržavaju ovakve akcije.

„Odziv je dobar, ali mene to ne iznenađuje. Mi smo generalno dobri ljudi i uvek se trudimo da pomognemo onome kome je to neophodno. Ovom akcijom ćemo zajedno da poboljšamo uslove u kojima deca borave i u kojima se školuju.“

Vladan Stojiljković, direktor Aktavis Akademije, rekao je da sredstva koja se prikupe ova škola utrošiti za ono za šta smatraju da je najneophodnije.

„Prihod sa turnira biće namenjen za opremanje sanitarnih čvorova u našoj školi“ pojašnjava Vladimir Anđelković, direktor Škole za osnovno i srednje obrazovanje „11. oktobar“.

„Mi smo ušli u budžet grada za opremanje sanitarija, ali zbog specifičnosti i ova sredstva koja se prikupe u ovoj humanitarnoj akciji će dobro doći da se taj posao još bolje i kvalitetnije odradi.“

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare