PLIVAČKI KLUB “DUBOČICA” NAJBOLJI NA MEDJUNARODNOM TURNIRU

LESKOVAC

 

Titulu najboljeg kluba  na medjunarodnom plivačkom mitingu “Dubočica kup 2016” poneo je domačin, plivački klub Dubočica sa osvojenih 85 medalja (32 zlatne,28 srebrnih,25 bronzanih), drugi je bio niški plivački klub Niš 2005 sa osvojenih 50 medalja ( 15 zlatnih, 20 srebrnih, 15 bronzanih), dok je treće mesto pripalo drugom leskovačkom klubu PK Leskovac koji je osvojio 40 medalja (9 zlatnih, 16 srebrnih i 15 bronzanih).

 

U pojedinačnom plasmanu, najbolji plivač bio je reprezentativac Srbije Boris Stojanović iz plivačkog kluba Kikinda, dok je najbolja plivačica bila Jana Ćirić  iz plivačkog kluba Sveti Nikola iz Niša.

Plivački klub Dubočica se potrudio da svi pobednici po kategorijama budu adekvatno nagradjeni, pa su tako tri najstarije kategorije dobile pehare i novčane nagrade a mladje kategorije takodje su dobile pehare i robne nagrade.

 

 

Na ovom mitingu je učestvovalo ukupno 18 klubova, od čega 12 iz srbije, 3 iz Bugarske i 3 kluba iz Makedonije sa 226 plivača.

 

 

“Mislili smo da je ovo pravi način da krunišemo jubilej tri godine postojanja plivačkog kluba Dubočica, koji za tako kratko vreme iznedrio dva prvaka Srbije, tri vicešampiona Srbije i tri bronzana plivača na državnom nivou, čiji je trener Dušan Veličković proglašen za najboljeg trenera grada Leskovca u 2014 godini”, kažu u ovom klubu..

“Koristimo ovu priliku da se zahvalimo ljudima i institucijama bez kojih ne bismo bili to što jesmo, prvenstveno gradskoj upravi na čelu sa gradonačelnikom Goranom Cvetanovićem, direktoru SRC dubočica Aleksandru Djuroviću, odeljenu društvenih delatnosti, mnogobrojnim prijateljima kluba i naravno medijskim kućama koje upoznaju naše gradjane sa našim uspesima”, saopštavaju iz kluba..

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare