Plivaci ,, Dubocice,, osvojili 23 medalje u Banja Luci

BANJA LUKA-LESKOVAC

Proteklog vikenda, plivači „Dubočice“ vodili su plivačke borbe na dva fronta. Devetoro plivača je učestvovalo na prestižnom „Banja Luka Open“ takmičenju, dok je njih 25-oro učestvovalo na I letnjem kolu centralne Srbije.

U Banja Luci je u konkurenciji 527 plivača iz BiH, SAD, Srbije, Makedonije, Hrvatske, Slovenije, Italije, Katra, Turske i Letonije, „Dubočica“ uspela da osvoji ukupno 23 medalje. Najbolja srpska juniorka, Nina Stanisavljević, je u ženskoj konkurenciji bila najtrofejnija, osvojivši ukupno 12 medalja, 6 u juniorskoj i 6 u seniorskoj kategoriji i to 5 zlatnih I 7 srebrnih, oborivši pritom rekord Srbije na 50 prsno do 18 godina. Ujedno je bila i najbolja u juniorskoj kategoriji,

Medalje su osvojili i Pešić Bratislav, koji je na ovom takmičenju isplivao norme za EYOF u Bakuu i Komen kup u Burgasu, zatim Pešić Marija, Stefanović Uroš i Stojanović Anja.

U Kruševcu je podmladak Dubočice uspeo da osvoji 16 medalja, od čega 7 zlata, 5 srebra i 4 bronze u konkurenciji 282 plivača iz 22 kluba Centralne Srbije. Osvajači medalja bili su: Marinković Vuk, Ganić Patar, Jovanović Natalija, Mitrović Aleksa, Rakić Tara i Ristić Marko, kao i muška i ženska štafeta.

http://spyrai.blogspot.com/

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Šampion
Šampion
5 godine pre

Bravo deco,SVAKA ČAST!!!