Plivači “Dubočice” najbolji u dva kola prvenstva Centralne Srbije, osvojili 121 medalju

LESKOVAC

Na bazenu SC Pirot održana su dva kola prvenstva centralne Srbije, a najbolji na dvodnevnom takmičenju su bili plivači „Dubočice“, koji su osvojili 121 medalju. Prvog dana osvojeno je 65 medalja, 33 zlatne, 18 srebrnih i 14 bronzanih, a dan aksnije epilog je bio još 56 medalja, od čega 26 zlatnih, 19 srebrnih i 11 bronzanih.

Zlatne medalje su osvajali Stanisavljević Nina, Živanović Uroš, Pešić Bratislav, Ristić Marko, Ignjatović Neda, Dimitrijević Viktor, Ristić Kristina, Rakić Tara, Stanković Djordje, Marinković Vuk, Pešić Milica. Srebra su osvali: Obradović Ognjen, Marković Jana, Ganić Petar, Stojanović Anja, Ristić minja, Dimitrijević Leona, Ganić Pavle. Bronzane medalje osvajali su : Cakić Jelena, Pešić Petra, Djekić Pavle.

Štafete Dubočice su u ženskoj kategoriji bile ubedljivo najbolje u svim uzrastima, dok su muške štafete bile najbolje u seniorskoj kategoriji.

Iz PK „Dubočica“ kažu da je ovo odlična uvertira za Prvenstvo Srbije koje će se održati početkom decembra u Zrenjeninu, odakle se očekuje još dosta medalja.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare