Petoro bivših odbornika iz Lebana isključeno iz SNS

LEBANE

Na sednici Izvršnog Odbora Srpske napredne stranke, koja je održana  sinoć u Beogradu, doneta je odluka o isključenju petoro članova iz Srpske napredne stranke (SNS).

Isključeni su

1. Novica Kocić

2. Velibor Pešić

3. Ljiljana Pečenković

4. Srđan Živković

5. Gorko Marjanović

Na predlog Povereništva SNS-a Lebane sada već bivši članovi SNS-a, isključeni su jer su sa opozicionim grupicama pokušali da smene aktuelno lokalno rukovodstvo, koje čine koalicija SNS i SPS u Lebanu, i to 28.12.2017. godine, na dan kada je predsednik Srbije Aleksandar Vučić otvorio fabriku u Lebanu posle više od 30 godina, saopštilo je Povereništvo SNS iz Lebana.

“Pripreme smene vlasti trajale su nedeljama, a kruna svega trebalo je da bude kada je u Lebanu bio predsednik Srbije i predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić. Predstavljajući se kao lojalni članovi SNS-a, lažima i obmana ubeđivali su članstvo da je otvaranje fabrike obmana za građane Lebana i da su oni ti koji mogu Lebane izvesti iz krize, a sve se radilo radi ličnih interesa i nastavka urušavanja opštine pražnjenja opštinske kase i dovođenja na čelo opštine one koji su Lebane i doveli do ivice siromaštva, a sve zarad sticanja lične koristi”, navodi se u saopštenju.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare