Pedagoški fakultet svečano dočekao brucoše

VRANJE

Predsednik Skupštine grada dr Dejan Tričković povodom početka nove akademske godine poželeo je dobrodošlicu budućim studentima Pedagoškog fakulteta u Vranju.

,,Vaš indeks je ulaznica u akademsku zajednicu, a vaša posvećenost učenju, jedini je put ka uspehu. Znanje i obrazovanje najznačajniji su resurs društva. Kako intelektualni pomak generiše napredak, upravo ste vi, sa budućim zvanjem, putokaz za budućnost nadolazećih generacija. Biti učitelj i vaspitač, znači nadahnuti, inspirisati, ohrabriti, usmeriti sve buduće talente i genijalce i baš zato je potrebno znati i dokazati znanje. Na tom putu potrebno je višegodišnje samoodricanje. To je vaš zadatak za godine pred nama.

On je dodao da će se gradsko rukovodstvo truditi da dodatno poboljša uslove za studiranje i da obogati sadržaje koje će pratiti radne potrebe studenata. Zahvalio se brucošima koji su ostali da svoje znanje prošire u rodnom gradu.

Uspeh u sticanju akademskog zvanja brucošima je poželeo dekan Pedagoškog fakulteta, Zoran Momčilović

Na svečanosti su nastupili hor Pedagoškog fakulteta ,,Daskal“, glumac Dragan Stanković i vokalna solistkinja Ivana Tasić.

Podelom indeksa budućim studentima završena je svečanost na ovoj visoko obrazovnoj instituciji.

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Проститутки Бишкека
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x