PARK ZA VEŽBANjE U OŠ „VOŽD KARAĐORĐE“

LESKOVAC
U okviru prošlogodišnjeg programa „Aktiviraj se“ Kancelarija za mlade je podržala projekat „U zdravom telu zdrav duh“ neformalne grupe „Zdravi i pravi“.

Radi se o parku za vežbanje koji je postavljen u dvorištu Osnovne škole „Vožd Karađorđe“.

Vrednost ovog projekta je 75 hiljada dinara. Miljan Stojanović u ime ove grupe kaže da je osnovna ideja bila da se motivišu mladi da svoje slobodno vreme provode što kvalitetnije, praktikujući zdrave stilove života. Sprave za vežbanje su napravljene uz pomoć stručnih lica, izrađene su po svim standardima i preporučujemo da ih koriste stariji osnovci i srednjoškolci.

Leskovac park za vežbanje u skoli Vožd Karadjordje 1
Aleksandra Milosavljević, direktorka škole „Vožda Karađorđe“ pohvalila je ovaj vid saradnje mladih iz Radničkog naselja i bivših đaka ove škole sa Kancelarijom za mlade. Mladi su dali ideju, konkurisali projektom, škola ustupila prostor, tako da će i sama škola koristiti ovaj prostor, naročito što ova škola još uvek nema fiskulturnu salu. U ovoj godini bi prva faza, odnosno završetak grubih građevinskih radova izgradnje sale trebala da bude završena, a ona je vredna 11 miliona dinara. Nastavak druge faze je u idućoj godini i sve bi rebalo da bude, ako teče po planu, završeno 2017. Ukupna vrednost radova je 29 miliona dinara.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare