Oružje, municija, droga zaplenjeni kod državljanina Albanije

HORGOŠ

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova – Uprave granične policije u saradnji sa Upravom carina, na graničnom prelazu Horgoš, prilikom ulazne kontrole putničkog motornog vozila marke „nisan almera“ kojim je upravljao albanski državljanin S.M.(47), pronašli su pet pištolja, revolver, 23 komada pištoljske i revolverske municije, dva pištoljska prigušivača, više paketa u kojima se nalazila praškasta materija za koju se sumnja da su opojne droge amfetamin i kokain ukupne bruto težine 5.868 grama, više paketa ukupne težine 536 grama u kojima su se nalazile tablete ekstazi i 31.000 evra.

 

oruzje 1 automobil oružje automobil oruzje 1 automobil novac automobil droga

Oružje, droga i novac pronađeni su u specijalno izrađenom prostoru u konstrukcionim šupljinama vozila iza kontrolne table.

 

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, i on će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti priveden višem javnom tužiocu u Subotici.

A na pitanje JUGpressa da li se zna na kom prelazu je ovaj albanski državljanin ušao u Srbiju iz Biroa MUP-a Srbije za informisanje smo dobili odgovor “sve informacije imate u saopštenju” , što ne odgovara istini, da ne kažemo da je laž jer te informacije nema u saopštenju.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare