Oprema za GFK „Dubočica“ pred početak priprema za nastavak sezone

LESKOVAC

Gradski fudbalski savez i Fudbalski savez Jablaničkog okruga donirali su fudbalerima Gradskog fudbalskog kluba „Dubočica“ sportsku opremu. Fudbaleri „Dubočice“ započeli su pripreme za nastavak sezone, a na terenu sa veštačkom travom, gde su trenirali ih je posetio gradonačelnik Goran Cvetanović sa saradnicima i primetio da se u neposrednoj blizini nalazi jedna od najvećih investicija u oblasti sportske infrastrukture ne samo u Leskovcu, nego u čitavoj državi.

„Budući velelepni fudbalski stadion je vrednosti skoro 2,5 milijardi dinara i izuzetno me raduje što se radovi odvijaju planiranom dinamikom, pa čak i brže nego što je planirano. GFK „Dubočica“, koji je ranijih godina bukvalno bio zapušten, danas je vrlo perspektivan klub. Mi smo za funkcionisanje ovog kluba za 2022. godinu izdvojili rekordnih 22,7 miliona dinara, a ovaj klub će naredne, 2023. godine, da obeleži 100 godina postojanja.“

Potpredsednik Gradskog fudbalskog saveza Leskovac Milan Mitić je pojasnio da se pomoć sastoji od zimskih jakni.

„Ovim činom smo pokazali poštovanje prema našem najboljem fudbalskom klubu koji iz dana napreduje u svakom pogledu. U ime GFS Leskovac i FSJO želim rukovodstvu, stručnom štabu i igračima puno uspeha i da uskoro na ovom stadionu „Dubočica“ igra i Super ligu Srbije.“

Prati
Obavesti me o
guest

3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Penzioner
Penzioner
2 godine pre

Ovo na sliku li je onaj fudbalski sudija. Što je predsednik komisije za dodelu para i gradonačelnikov kum?

Gradjanin
Gradjanin
2 godine pre

Pa naravno kada imaju pare! Daš nekome 22 miliona za treću ligu i odnda kupili opremu. Sada jos da kupe 11 igraca i sledece godine ih vidimo u drugu ligu. I onda sta … Potrosili smo 200 hiljada evra na igrace sa strane a ovamo nasa omladina vise se ne bavi sportom, nemaju gde da igraju i treniraju! Odlaze po klubovima u Srbiji ili inostranstvu.
Mislim da mnogo gresite što ovoliki novac dajete vasim klubovima, slikate se sa njima a omladina nam je skroz zapustena, neorganizovana. Ne ulaže se ništa u njih!

Jordan
Jordan
2 godine pre

Svaka čast… Ja sam oduševljen..