Opozicija u Vranju počela kampanju prikupljanja potpisa za smenu gradske vlasti

VRANJE

Ujedinjena vranjska opozicija, organizovala je, na glavnom šetalištu u gradu, uličnu akciju prikupljanja potpisa građana za smenu lokalne vlasti.

Na istom zadatku su bili gradski odbori Demokratske stranke, Socijaldemokratske stranke, Pokreta Dosta je bilo, Dveri, Narodne stranke i Pokreta slobodnih građana. Štampani su leci na kojima je pobrojano sve šta je gradska vlast, pre dve godine obećala, a šta nije ispunila.

Novinarima se obratio lider Gradskog odbora Socijaldemokratske stranke u Vranju, dr Igor Andonov koji je izjavio da je cilj ove akcije da se ukaže građanima šta je SNS uradila za dve godine svoje vladavine i šta su to Vranjanci dobili, a šta izgubili njihovim dolaskom na vlast.

„Bilo je mnogo obećanja, ali od svega toga nema ništa. Već dve godine nema komunalnog programa, što se u Vranju  nikada nije desilo. Nema ni jedne nove investicije. Apsolutno ništa nisu uradili za ove dve godine, izuzev brojnih svakodnevnih afera koje smo pobrojali na letku“, rekao je lider SDS na lokalu..

On je dodao da se prvi put u Vranju dešava da se opozicija ujedini i da su svi zaboravili ideološke razlike.

„Ovde su stranke i levice i desnice, apsolutno je to za nas nebitno. Mislim da je ovo veliki dan za Vranje. Ovo radimo i zbog toga što je za ove dve godine zavladao veliki strah u gradu. Ljudi se plaše bahate vlasti koja ne preza ni od čega. Otpuštaju ljude, ostavljaju ih bez posla, čitave porodice bez parčeta hleba, što se nikada nije desilo u istoriji ovog grada. Zato smo se okupili i zajedno delujemo i delovaćemo u narednom periodu. Sakupljaćemo potpise za smenu ove vlasti, za raspisivanje vanrednih lokalnih izbora, da bi spasili što se spasiti može.Nadamo  se da ćemo imati veliku podršku građana i da će ovoj pošasti konačno doći kraj“, zaključuje dr Andonov.

Vranjska opozicija je najavila i ubuduće ovakve akcije.

Istovremeno ispred zgrade nove pošte u centru Vranja, akciju su organizovali predstavnici i aktivisti SNS koji su građanima delili bilten stranke. Okupili su se svi viđeniji predstavnici naprednjaka u Vranju.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare