Opet radovi na nedavno otvorenom Koridoru 10, zatvorena petlja “Predejane”

LESKOVAC-VLADIČIN HAN

Deonicom Koridore 10 izmedju Grdelice i Vladičinog Hana opet se putuje usporeno zbog radova na kolovozu.

Tako se i ove godine popravlja Koridor 10 koji je zvanično otvoren pre par godina, uz reči hvale za kvalitet radova .

Putevi Srbije su saopštili da se “do 1.6.2021. godine produžava izvođenje radova na održavanju na delu državnog puta I A reda broj 1, petlja „Grdelica“ – petlja „Vladičin Han“, na deonici tunel „Predejane“ – tunel „Manajle“”

Navodi se i da je “u toku izvođenja radova za saobraćaj zatvorena kolovozna traka Vranje – Niš između službenih prolaza (od km 500+631 do km 506+956 i od km 509+756 do km 511+465) dok se saobraćaj odvija dvosmerno u kolovoznoj traci Niš – Vranje.

Za saobraćaj je zatvorena petlja „Predejane“ i onemogućeno je isključenje i uključenje na auto-put za smer kretanja Vranje – Niš. Alternativni putni pravac je isključenje na petlji „Vladičin Han“ i kretanje do Predejana uz privremenu putokaznu signalizaciju, odnosno uključenje na auto-put preko petlje „Grdelica“. Za saobraćaj u smeru Niš – Vranje petlja „Predejane“ je otvorena za saobraćaj”.

Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom, vele u “Putevima Srbije”.

A evo šta je tada premijer Srbije Aleksandar Vučić odgovorio na pitanje novinarke JUGpress da li će ova deonica Koridore 10 dobiti završni sloj.

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare