Oni o Nišlijama brinu 24 sata

NIŠ

    Najboljim predstavnicima dežurnih hitnih službi u gradu dodeljena su priznanja poslednjeg dana u staroj 2019.godini, a onima koji su cele godine brinuli o našoj sigurnosti priznanja je uručio gradonačelnik Niša Darko Bulatović na prijemu u Gradskoj kući.

Nagrađeno je jedanaest zaposlenih u hitnim službama među kojima su radnici hitne pomoći, policije, žandarmerije, vatrogasaca i Javno-komunalnog preduzeća “Medijana”, Sektora za vanredne situacije i Unije pekara. Oni su 24 sata bili u pripravnosti kako bi sve u gradu funkcionisalo na najbolji način, a građanima obezbedili sigurnost. Nagrađeni su dobili satove i zahvalnice.

                  “Dužnost grada je da se zahvali ovim hrabrim ljudima, odgovornim i vrednim ljudima, oficirima i podoficirima, lekarima i dimničarima, svima koji su brinuli za sigirnost građana”, kazao je gradonačelnik Niša Darko Bulatović. “Na ovaj način pokazali smo zahvalnost za sav njihov trud i vrednoću i sve ono što su uradili u 2019.godini radeći odgovorno svoj posao. Bilo je zadovoljstvo zadnji dan u godini podeliti sa njima, a oni su ove godine radili uspešnije negi prethodnih godina”.

                 Iz Policijske uprave Niš priznanja su dobili  Milan Rakić, saobraćajni policijski službenik i Marija Stojanović, šef  Dežurne službe,  iz redova Žandarmerije nagrađeni su Darko Mitrović, poručnik policije i Živojin Jovanović, vodnik prva klase.

Nagrađeni su  i Miodrag Popović, vođa vatrogasno-spasilačkog voda i Boban Jovanović, načelnik Odeljenja za preventivni nadzor pri izgradnji objekata iz  Sektora za vanredne situacije.

             Priznanja su uručena i dr Snežani Radivojević, specijalisti interne medicine i dr Dragiši Aleksiću, specijalisti urgentne medicine Hitne medicinske pomoći Niš.

              “Ova nagrada za mene ima veliki značaj, ali i za sve zaposlene u Hitnoj pomoći koja je 24 sata 365 dana u godini na usluzi građanima i brine i njihovom zdravlju. Ova nagrada je i obevezujuća za sve nas, a svi koji smo dobili priznanja na istom smo zadatku, a to je da radimo za sugrađane i njihovu bezbednost”, istakla je dr Snežana Radivojević.

             Marija Stojanović, šef Dežurne službe Policijske uprave u Nišu kaže da je priznanje koje joj je uručeno od posebnog značaja za nju.

             “Ovo je za mene velika čast kao i za moje kolege od kojih sam učila posao”, kazala je Marija. “ Posebnu zahvalnost dzgujem načelniku Policijske uprave u Nišu koji je prepoznao moju požrtvovanost što je dodatni stimulans da i dalje nastavim da radim sa istim ambicijama”.          

              Gradonačelnik Niša uručio je priznanja i Miroljubu Stojiljkoviću, peraču ulica i radniku Zimske službe i Nikolić Bojanu, dimničaru iz JKP „Medijana“. Nagrađen je i Aleksandr Stojanović iz Pekare Branković.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare